Glazen schuifwand terras

Sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifwanden van glas!

Direct uw prijs berekenen?

Glazen schuifwand terras

Geniet het hele jaar door van de buitenomgeving met een glazen schuifwand terras. Als Nederlanders hebben wij één ding gemeen. En dat is dat wij échte levensgenieters zijn. Het (aller)liefst doen wij dit ook nog eens in de buitenomgeving. Heerlijk de zonnestralen opvangen en écht even tot rust komen. Met een glazen wand zorgen wij ervoor dat dit 365 dagen per jaar mogelijk is.

Glazen schuifwand terras

Terrasbeglazing op maat staat voor:

Terrasbeglazing op maat staat voor het leveren én monteren van complete glazen schuifsystemen bij u thuis.
In tegenstelling tot andere fabrikanten van terrasbeglazing, worden al onze schuifwanden compleet op maat en ieder gewenste ralkleur geproduceerd.

Volledig op maat

Wij produceren altijd op maat, geen standaard maten

Kleur naar keuze

Bovenrail en schuifwagen in een Ralkleur naar keuze

Veiligheid

Met 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas

Gratis levering

Gratis levering door heel Nederland

Laat de zon in huis

Laat de zonnestralen door het glazen schuifwand terras heen regenen! Zowel het eerste lentezonnetje, de (te) warme zomerzon als het magere najaarszonnetje. Wind, regen én sneeuw zijn geen spelbreker meer om niet te genieten van uw (achter)tuin. Hiermee voorkomt u dus dat uw plannen (letterlijk én figuurlijk) in het water vallen.

Door de glazen schuifwand heeft de ruimte een éxtra ruimtelijk gevoel. Bij uitstek geschikt om een éxtra ruimte te creëren om een eigen (sterren)restaurant te openen, hobby ruimte te maken óf om een thuiskantoor te beginnen. Deze lichte ruimte geeft u de mogelijkheid om óók aan huis heerlijk te genieten van al het fijne dat lichtstralen te bieden hebben.

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Investeren in de (groene) toekomst

Het investeren in een glazen wand op maat zonde van het geld? Zeker niet! Dit is namelijk niet alleen goed voor uw eigen spaarvarkentje, maar ook voor het milieu. En iedereen wilt tenslotte tóch op de een of andere manier bijdragen aan een groenere toekomst. Hoe fijn is het dan als dit gecombineerd wordt met het steunen van uw eigen portemonnee? Ga dus voor een glazen schuifwand veranda.

 • Draai de verwarming minder snel aan
 • Oudere woningen besparen met name veel energie
 • Draag bij aan een duurzamere wereld
 • Goed voor uw eigen portemonnee

Wat kost een schuifsysteem?

Bereken binnen 1 minuut de kosten van een schuifsysteem

Begeleiding van dé specialist

Een werkwijze waar u van begin tot eind begeleidt wordt. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan bent u bij Terrasbeglazing op maat aan het juiste adres. Onze specialisten komen namelijk bij u thuis langs om tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. Bij akkoord op de glazen deuren op maat plannen wij direct een afspraak voor montage. Steekt u als échte doe-het-zelver liever zelf de handen uit de mouwen? Dat kan ook. Hieronder zijn alle benodigdheden om zelfstandig aan de slag te gaan.

 • Schroefmachine
 • Schroeven van 4,5 x 50 mm
 • Lijmkit X-Tack
 • Afkortzaag voor zijprofielen en tochtstrips
 • Waterpomptang
 • Waterpas of kruislijnlaser

Trotse markleider

Bij ons klopt u aan de spreekwoordelijke deur van dé marktleider voor een glazen wand overkapping. Sinds 1992 gaan wij iedere dag voor onze klanten door het vuur. Om zoveel mogelijk woningen door heel Nederland te voorzien van een glazen wand op maat. Hiermee zorgen wij er namelijk voor dat zoveel mogelijk mensen onbezorgd kunnen genieten van iedere vrije dag (óf uur)!

 • Persoonlijk gesprek
 • Advies én voorstel op maat
 • Eigen fabriek
 • 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas
 • Géén standaardmaten